2025 yılının "Aile Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi tarafından, evlilik hazırlığındaki genç çiftlere yönelik özel bir indirim kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında birçok sektörde önemli oranlarda indirim uygulanacağı duyuruldu.
MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ercan İşlek, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na kampanya hakkında bilgi verdi. İşlek, bu anlamlı yılın ruhuna uygun olarak aile kurumunu desteklemek istediklerini ve üyeleriyle yapılan istişare sonucunda evlilik sürecindeki gençlere katkı sağlama kararı aldıklarını belirtti.
“Gençlerimizin yükünü hafifletmek istedik”
İşlek yaptığı açıklamada, “Evlilik, hayatın en özel adımlarından biri. Ancak bu adımı atarken maddi yüklerin gençlerimizin üzerinde baskı oluşturduğunu biliyoruz. Biz de MÜSİAD olarak, üyelerimizin desteğiyle genç çiftlere ekonomik anlamda nefes aldıracak bir kampanya oluşturduk” dedi.
Birçok sektörde geçerli özel indirimler
MÜSİAD’a bağlı firmalar tarafından uygulanacak indirimler şu şekilde sıralandı:
- Tavuk ve ürünlerinde %15
- Kırmızı et ve ürünlerinde %5
- Gıda ürünlerinde %5
- Temizlik malzemelerinde %20
- Mobilyada %20
- Züccaciyede %15
- Düğün davetiyelerinde %10
- Emlak sektöründe %30
- Emlak inşaatta %10
- Ev yapı malzemelerinde %15
Kampanya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde yürütülüyor. Başvuru sürecinin sade, erişilebilir ve şeffaf şekilde tasarlandığı ifade edildi.
“Aileyi önceleyen duruşunuz için teşekkür ederiz”
Vali Yiğitbaşı’nın desteğine de vurgu yapan İşlek, “Sayın Valim, eğer bu çabamız gençlerimizin evlilik yolculuğunda onlara biraz olsun katkı sağlıyorsa, ne mutlu bizlere. Her zaman aileyi önceleyen duruşunuz ve bizlere verdiğiniz destek için şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
Kampanyanın Afyonkarahisar genelinde farkındalık oluşturması ve gençlerin evlilik hazırlıklarına somut katkı sunması bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: