Vali Yiğitbaşı, Polis Memurları ve Şehit Aileleriyle İftar Programında Bir Araya Geldi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ramazan ayı boyunca şehit yakınları, gaziler, polis memurları ve aileleriyle iftar programında bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
İftar Programına Yoğun Katılım
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen iftar programına Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’nın yanı sıra, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Fatih Dağlı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Tolga Yağan ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol da katıldı. Programda, şehit aileleri, gaziler, polis memurları ve onların yakınları bir araya gelerek, iftarı birlikte açmanın keyfini yaşadı.
İftar programında yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Ramazan ayının insanları bir araya getiren en önemli zamanlardan biri olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Vali Yiğitbaşı, şehit yakınları ve gazilerle birlikte olmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti. “Bizler, millet olarak her zaman birlikte, el birliğiyle hareket etmiş, sıkıntılara karşı omuz omuza vermiş bir toplumuz. Bugün burada sizlerle birlikte iftar açmak, şehitlerimizin ve gazilerimizin yakınlarıyla bir arada olmak bizler için büyük bir anlam taşımaktadır.” dedi.
Şehit Aileleri ve Gazilerle Dayanışma Mesajı
İftarın ardından şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenen Vali Yiğitbaşı, devletin şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Emniyet Teşkilatı’nın fedakar çalışanlarına teşekkür ederek, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için büyük fedakarlık yapan siz değerli polislerimiz ve güvenlik güçlerimiz, milletimizin gönlünde her zaman özel bir yere sahiptir,” ifadelerini kullandı.
HİLAL PARLAK
Ramazanı da bitirdik bayrama yaklaştık. Polis emeklilerinede bir kac masa ayrılsaydı iyi olurdu emekli teşkilat mensublarını lutfen unutmayın Sosyal hizmetler mudurumuz..