Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı tarafından Afyonkarahisar Valiliği’nde gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısına, Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Murat Büyükköse ve İhsan Ayrancı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Osman Ziya Bilim, Milli Emlak Müdür Vekili Metin Kodal, AFJET Genel Müdürü İsmail Kara ve Zafer Kalkınma Ajansı’ndan Suat Bayram katılım gösterdi.
Toplantıda, Afyonkarahisar’daki çeşitli projeler ve bu projelerin hayata geçirilmesi için yapılması gereken çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.
Vali Yiğitbaşı, projelerin Afyonkarahisar’ın kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak, tüm kurumların işbirliği içinde çalışmasının önemine dikkat çekti.
Değerlendirme toplantısında, proje süreçlerinin hızlandırılması ve kaynakların verimli kullanılması amacıyla atılacak adımlar da tartışıldığı bilgisi verilirken Her bir proje için belirlenen hedefler doğrultusunda, ilgili kurumların işbirliği içerisinde hareket etmeleri gerektiği ifade edildi.
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, projelerin Afyonkarahisar’ın ekonomik ve sosyal gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, tüm paydaşlara destekleri için teşekkür etti.
Yorumlar
Kalan Karakter: