“VAKALARDA ARTIŞ VAR, HERKES AŞI YAPTIRMALI”
Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan Meclis Toplantısını yaptı.
Yayınlanma :
02.08.2021 19:58
Güncelleme :
02.08.2021 19:58


Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Başkanlığında bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda Afyonkarahisar’ın gelişimi için yine önemli kararlara imza atıldı. Toplantı da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, artan Covid-19 virüsüne karşı vatandaşları aşı olmaya davet etti. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Zeybek: “Şehrimizde covid-19 virüsünde artış var. Bazı vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurlarına uymadıklarını görüyoruz. Halen daha aşı olmayan birçok vatandaşımız var. Meydanda aşı çadırı kuruldu. Sağlık personellerimiz köyleri dolaşarak aşı yaptılar. Bazı kişiler yan etki söylentilerine inanarak aşı olmuyor. Aşının faydalarını yaşayarak görüyoruz. Ben herkesi aşı olmaya davet ediyorum”dedi.
“EMRE GÖLÜNDE KAR AMACI GÜTMEDEN HİZMET VERECEĞİZ”
Gündemin ikinci maddesi olan Emre Gölünde uygulanacak fiyat tarifesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu raporu hakkında teklif oy birliği ile kabul edildi. Madde hakkında konuşan Başkan Zeybek: “Emre gölünde Afyon Belediyesi olarak çevre düzenlenmesini bir gerçekleştirdik. Valimiz Gökmen Çiçek sosyal tesisin Belediyemiz tarafından işletilmesini istedi. Kar amacı gütmeden vatandaşlarımıza orda hizmet vereceğiz”dedi.
“ŞEHRİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK”
07-08 Eylül 2021 tarihleri arasında MXGP OF Afyon Dünya Şampiyonası 10. Ayağının İlimizde düzenlenmesi, bu hususta Belediyemiz ile Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü Derneği arasında protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkında teklif de oy birliği ile kabul edildi. Motokros şampiyonasının şehrimize katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Zeybek: “Eylül ayının başında Dünya motokros şampiyonası ilimizde yapılacak. 150 civarında motor sporcuları ilimize yarışa gelecek. Şehrimize ekonomik anlamda büyük destekleri olacaktır”dedi.
GASTRONOMİ FESTİVALİ 14-17 EKİMDE YAPILACAK
Gündemin en önemli maddelerinden olan 07-08 Eylül 2021 tarihleri arasında MXGP OF Afyon Dünya Şampiyonası 10. Ayağının İlimizde düzenlenmesi, bu hususta Belediyemiz ile Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü Derneği arasında protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkında teklif oy birliği ile kabul edildi. Başkan Zeybek: “14,17 Ekim tarihleri arasında gastronomi festivali düzenleyeceğiz. Şehrimizin tanıtımı adına önemli bir festival. UNESCO’ya verdiğimiz bir taahhüt pandemi dönemi nedeniyle gecen sene gerçekleştiremedik. Tüm ülke tarafından bilinen lezzetlerimizi bu festival sayesinde bir kez daha tanıtma fırsatı bulacağız”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: