Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Abdullah Yıldız oda seçimleri kapsamında Dinar merkez, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.
Oda seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran ve her geçen gün üyelerin desteklerini almaya devam eden Abdullah Yıldız, ekibi ve diğer guruplardan çıkartacağı adaylarla birlikte geniş bir ziyaret turu yaptı.
Gece gündüz çalışacağız
Her zaman esnafın, sanatkârın ve zanaatkârın yanında olacaklarının sözünü veren Yıldız, gittiği her yerde birlik ve beraberlik sözü vererek şöyle konuştu, “Dinar ilçemiz büyük bir bölge. Dinar TSO ise 4 ilçeye hizmet vermeye devam eden, büyük bir oda. Birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızla tek bir amacımız var. O da en iyi şekilde Dinar ticaretini temsil edip, en kaliteli hizmeti üyelerimize sunmaktır. Bu anlamda Ticaret ve Sanayi Odalarının önemi çok büyüktür. Dinar’da çok uzun yıllardır yaptığımız esnaflık ve ticaret deneyimimizi Dinar TSO’da göstererek üyelerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak üzere meslekî disiplin, ahlâk ve dayanışmayı korumak ve bu Kanunda yazılı hizmetler ile mevzuatla odalara verilen görevleri yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.
Esnaflar ve Oda Üyeleri Yoğun İlgi Gösterdi
Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerinde bulunan oda üyeleri ve esnaflar Dinar TSO Başkan Adayı Abdullah Yıldız’a yoğun bir ilgi gösterdiler. Dört ilçede de ticaretin ve sanayinin gelişmesini isteyen üyeler, Yıldız’a adaylık sürecinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu>>>Haber merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: