Türk Ocakları üyeleri iftarda buluştu
Türk Ocakları Dinar Şubesi’nin geleneksel iftar yemeği önceki gün gerçekleşti.
Ülkemizin en eski Sivil Toplum Kuruluşlarından birisi, bir kültür ve fikir Ocağı olan Türk Ocakları’nın Dinar şubesi; Mübarek Ramazan Ayı’nın feyiz ve bereketinden yararlanmak, Allah’a birlikte şükretmek, bir güzel geleneği dayanışma duygusu ile devam ettirmek amacıyla iftar yemeği düzenledi.
Çok sayıda üye ve üye yakını katıldı
İftar yemeğine, Evciler MHP İlçe başkanı Hurşit Çetin, Dinar MHP eski başkanlarından İdris Çevik, Gökçek Köyünden Kazım Çelik, Mustafa Gök, Osman Gülgeç, Evcilerden Hasan Basrı Karakaya, Ahmet Ölmez gibi gönül dostlarıyla birlikte çok sayıda üye ve üye yakını katıldı. Önceden planlanmış programı sebebiyle davete icabet edemeyen Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, dernek yöneticilerini arayarak kutladı ve “önceden planlanmış programım gereği nazik davetinize katılamıyorum. Teşekkür eder, katılımcı üyelerinize ve gönül dostlarınıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum… Allah kabul etsin, inşallah hayırlara vesile olsun” dedi.
Şube başkanından teşekkür
Şube başkanı Raif Öztürk’ün hoş geldiniz konuşmasından sonra; Mustafa Gök’ün okuduğu duanın sonunda iftarlar açıldı. Şube Başkanı Raif Öztürk’ün katılımcılara teşekkürü sonunda iftar yemeği son buldu.>>>Mehmet Karakaş
Yorumlar
Kalan Karakter: