TÜRK EĞİTİM-SEN’DEN DEPREMZEDE ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, 6 Şubat 2023’te yaşanan ve “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremle ilgili açıklamalarda bulundu.
Depremin etkilediği 11 ilde büyük yıkımlar yaşandığını hatırlatan Demirci, Türk Eğitim-Sen olarak ilk günden itibaren depremzedelere destek olmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.
Deprem felaketinin üzerinden iki yıl geçmesine rağmen acıların taze olduğunu vurgulayan Demirci, farklı illerden tayinle gelen öğretmenlerin yeni yaşamlarına adapte olabilmesi için her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.
"Acılar paylaştıkça azalır" diyen Demirci, Türk Eğitim-Sen olarak her zaman birlik ve dayanışma içinde olacaklarını vurguladı. "Rabbim hiç kimseye böyle bir felaket yaşatmasın. Devletimizi, milletimizi ve tüm insanlığı korusun" temennilerinde bulunan Demirci, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara ise sabırlar diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: