TERMOMETRELER BİLE BUZ TUTTU
Şuhut ilçesinde eksi 17 dereceyi bulan soğuk hava sonrası ilçe merkezinden geçen derenin yanı sıra termometreler bile buz tutarken, vatandaşların soğuktan korunmak için sabah erken saatlerde evlerinden dahi çıkmadıkları gözlendi.
Yayınlanma :
24.12.2021 03:50
Güncelleme :
24.12.2021 03:50


“Çok soğuktu patateslerimiz dondu depolarda”
İlçede hava sıcaklığının eksi 17 derece olduğunu anlatan Bekir Uludağ isimli vatandaş, uzun zamandır böyle soğuk bir hava görmediklerini kaydederek, “Çok soğuk, patateslerimiz depolarda dondu, hava sıcaklığı eksi 17'yi gördü. Evden buraya gelesiye kadar hem nasıl dondum valla" dedi. Halil Yorulmaz isimli ilçe sakini ise özellikle dışarda çalışanların dikkatli olmalarını isteyerek, “Patatesçi ve seracı arkadaşlar dikkat etsin. Hava derecesi eksi 17 dereceyi gördü. Evden buraya gelesiye kadar alnım üşüdü" ifadelerini kullandı. Öte yandan, ilçenin ortasından geçen ve buz tutan Gali Deresi ise görüntüsü ile görenleri mest etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: