TEKSTİL FİRMASI İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Afyonkarahisar Belediyesi Kamuoyunda konuşulan Kapalı pazaryeri kapatılacak tekstil fabrikası yapılacak söylentilerine yazılı açıklama ile cevap verdi.
Yayınlanma :
21.01.2020 09:44
Güncelleme :
21.01.2020 09:44


SADECE ÜST KATI VERECEĞİZ
Açıklamanın tamamında şu ifadelere yer verildi: “Kapalı Pazaryerinin ‘tamamen kapatılacağı’ yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. İlimize yatırımcı kazandırmak adına yaptığımız girişimler neticesinde Kapalı Pazaryeri’nin tamamen Tekstil Fabrikası olarak değerlendirileceği yönünde çıkan haberler asılsızdır. Tekstil firması ile görüşmelerimiz halen devam etmektedir. Yatırımcı kuruluş temsilcileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde tesisin, Kapalı Pazar Yeri binasının atıl duran üst katlarında kurulması, semt pazarının ise daha önce olduğu gibi binanın giriş katında her çarşamba hizmetini sürdürmesine karar verilmiştir.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: