Tek başımıza yolumuza devam ediyoruz
Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mali Müşavir Hasan Hüseyin Uğurlu Saadet Partisi İl Başkanlığında 31 Mart yerel seçimleri öncesi yerel kalkınma ve istihdam projelerini açıkladı.
Başkan adayı Uğurlu;”Bu gün burada 31 Mart yerel seçimleri öncesi İnsanı merkeze alan, "İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın" anlayışıyla hazırlamış olduğumuz "Sosyal Projelerimizi",Geçmişiyle bağları kopartılmış, kültür emperyalizmiyle karşı karşıya kalan milletimizi ö/üne döndürmek için hazırlamış olduğumuz "Kültür ve Sanat Etkinlikleri Projelerimizi" Ayrıca işsizlikten evine ekmek götüremeyecek durumda olan, bir iş yapmak İstediğinde bunaltıcı bürokratik işlemlerin altında ezilen bütün sıkıntıları aşsa bile., maddi kaynak sıkıntısı ve benzeri sıkıntıları aşamayan vatandaşlarımız İçin "Yerel Kalkınma ve İstihdam Projelerimizi" açıklayacağız” dedi.
Başkan adayı Uğurlu seçilmesi halinde uygulayacakları seçim projelerini maddeler halinde sıraladı.
BELEDİYE POLIKILINIGI PROJESİ
Şehrimizde yeni sağlık ocakları yapacağız. Bazı mahallelerimizde, fiziki olarak yetersiz şartlarda hizmet veren sağlık ocaklarımızı daha modern mekanlar haline dönüştüreceğiz.
BELEDİYE KARAHİSAR SOSYAL TESİSLERİ PROJESİ
Belediyemiz bünyesinde, ailelerin birlikle en ekonomik şekilde istifade edebileceği, yemek yiyebileceği, vakit geçirebileceği sosyal tesisieri bütün mahallelerimize yaygınlaştıracağız.
AFKART PROJESİ
Bu karta sahip olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, anlaşmalı marketlerden ihtiyaçlarına göre ücretsiz veya İndirimli ürün temin edebilecekler, bununla birlikte temel giyim ihtiyaçlarını da karşılama imkanı bulacaklar.
GELİŞMİŞ KAPALI SEMT PAZARLARI PROJESİ
Şehrimizde tam kapalı semt pazarları yapacağız. Vatandaşımızın ve pazarcı esnafımızın işini kolaylaştıracak olan tam kapalı pazar yerlerimiz, pazarın kurulduğu günler dışında, otopark, kurban kesim yeri, afet merkezi o arak da kullanıma hazır hale getirilecek.
SOKAK ÇOCUKLARININ TOPLUMA KAZANDIRILMA PROJESİ
Afyonumuzda kimsesiz, kalacak yeri olmayan, madde bağımlısı veya madde bağımlılığı olma ihtimali o an çocukları Sıcak bir yuva'ya yerleştirerek onların rehabilite edilmesi ve topluma kazandırılmasını sağlayacağız
GAZİ-ŞEHİT VE YAKINLARINA ÖZEL İLGİ PROJESİ
Vatan uğruna gözünü kırpmadan canını siper etmiş şehitlerimizin ve yine bu uğurda yaralanmış gazilerimizin ihtiyaç sahibi ailelerini tespit ederek, bu ailelerin maddi, manevi desteklerle hayata tutunmaları için gayret sarf edeceğiz ve özellikle çocuklarına gerekli eğitim desteğini sağlayacağız.>>Mehmet Karakaş
Yorumlar
Kalan Karakter: