TAYTAK, “ ALIN PAKETİ VURUN TOKADI” Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Hala Paket dağıtıyorlar alın paketi vurun tokadı.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Milliyetçi Hareket Partisi Adayı Sezer Küçükkurt’un Afyon’da büyük bir zafer kazanacağını dile getirerek, “Bugün Afyonkarahisar’da bir ilki gerçekleştirdiniz diğer partileri ikiye katladınız zafere yürüyorsunuz. Allah yolunuzu bahtınızı açık eylesin Sezer Küçükkurt bey ile çıktığımız yolda il başkanım ilçe başkanlarım belde bakanları ile aylardır Afyonkarahisar’ı karış karış dolaştık her kapıyı çaldık her gönüle ulaştık. Bu iş burada bitti kazanacağız” dedi.
AFYONKARAHİSAR’IN BAŞKANI SEZER KÜÇÜKKURTTUR.
Taytak Afyonkarahisar’da yerel seçim sürecinde yaşadıklarına değinerek, “Burada seçim başladığından itibaren iki kutupla karşı karşıya geldik. Biri paydaşımız olan AK Parti biz olmazsak hizmet gelmez dediler ama onları oraya bırakıyorum.” Dedi.
“Bir başka tiyatrocu var.”
Taytak Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’a yüklenerek, “Bir başka tiyatrocu daha var. Kıymetli kardeşlerim bunu ifade etmezsem olmaz Gelindi CHP ‘de aday olundu . Genel Başkanla çıktığı mitingde bir tane DEM’liyi belediyeye sokmam diye artistik yaptı. Ne oldu sonra İmamoğlu İstanbul’u toplamaya çalıştı. Köksal burda efe kadın rolüne büründü biz buna inanmadık inanmayız. Bunu söyleyen hanımefendi iç işleri bakanı Süleyman soylu ’ya kitap fırlattı. LGBT’lileri ve Demlileri mecliste misafir etti. Afyonlu bunların Afyon’u yönetmesine müsaade etmez. Afyon’dan kandile yol açtırmaz. Millet neyin ne olduğunu biliyor.” Dedi.
“Belediyeyi teslim etmezler”
Taytak Cumhuriyet Halk Partisi’nin oy oranına değinerek, “ Yüzde 10’u geçemeyen bir Parti’nin adayına CHP’li birine belediyeyi teslim etmez. Biz 55 yıldır vatan millet demiş her türlü bedel ödemiş bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Bugün Afyonkarahisar’da çıktığımız yolda Afyonkarahisar’ımızın sessiz gücü Sezer Küçükkurt’u bağrınıza bastınız Afyon’da bir vesayet vardı birlikte kırdınız. İşte şimdi gelinen noktada Sezer kardeşimiz ortaya koyduğu projelerle hayatıyla bu şehrin yıldızıdır.” Dedi.
“Alın paketi vurun tokadı”
Taytak Afyonkarahisar’da bazı partilerin seçmenlerin tercihlerini etkilemek için paket dağıttıklarının altını çizerek, “ Sizden beklediğim bir şey var. Hala Paket dağıtıyorlar alın paketi vurun tokadı. Sandıklara sahip çıkarak Sezer Başkanımız çıkacak. Afyon sizlerin oylarıyla hak ettiği noktada olacak Afyon’da üç hilal dalgalanacak. Sefer bizim zafer Cenab-ı Allahın Sezer kardeşimizi Afyonumuzu Türkihyemizi zafere ulaştır. Ne mutlu Türküm diyene”dedi.>>EVREN ATCI
Yorumlar
Kalan Karakter: