TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Taşacak Bu Deniz, 12. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde Oruç ve Eleni’nin yolları kavuşamadan ayrılırken hikâyede heyecan ve dram doruğa çıktı.

Yeni bölümde Esme, boşanma davasına bir gün kala Adil’in geri dönmesinin yaratacağı acıyı dile getirebilmek için Hicran ve Eleni’yi yemeğe çıkarıyor. Adil Esme’den beklenmedik bir tepki alırken Eleni’nin kalbi ise, Oruç’un Sevcan’la nikah masasına oturma kararıyla paramparça oldu. Nikâh masası, Oruç için bir dönüm noktası niteliğinde: Ya ailesini korumak için Eleni’nin katiliyle evlenecek ya da Eleni’nin ailesine kavuşması için kendi ailesini ateşe atacak.

Esme, ailesinin kavuşmasını sağlamak için tüm gücünü ortaya koyuyor. Şerif’i alt etmek için konağa dönüyor ve Adil ile Oruç’un karşısına çıkarken Şerif, hem Adil hem de Oruç karşısında büyük bir zafer kazanmış oldu. Ancak nikâh masası, tüm karakterler için kader anı olmaya devam edecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: