TV8 ekranlarında yayınlanan ve bu yıl All Star formatıyla izleyiciyle buluşan Survivor 2025, hem mücadelesiyle hem de yarışmacı kadrosuyla gündemden düşmüyor. Her sezon olduğu gibi bu yıl da yarışmacıların kazançları merak konusu oldu. Ünlü ve gönüllü yarışmacıların haftalık gelirleri netleşti.
En Yüksek Ücret Adem Kılıçcı'nın
Survivor 2025’in en çok kazanan yarışmacısı, daha önce de şampiyonluk yaşayan Adem Kılıçcı oldu. Adem'in haftalık 125 bin TL aldığı belirtiliyor. Bu rakam, yarışmadaki diğer isimlere kıyasla en yüksek ücret olarak konuşuluyor.
Adem’i 120 bin TL ile İsmail Balaban, 110 bin TL ile Serenay Aktaş ve Sema Aydemir izliyor. Bu isimlerin daha önceki sezonlarda gösterdiği başarılar, aldıkları ücretleri doğrudan etkiliyor.
Ünlüler Takımı Haftalık 85–125 Bin TL Arasında Kazanıyor
Ünlüler takımındaki yarışmacıların haftalık kazançları oldukça dikkat çekici. Yarışmaya medya ve spor dünyasından katılan isimlerin çoğu haftalık 85 bin TL ile 125 bin TL arasında ücret alıyor. Bu rakamlar, izleyiciye ekran karşısında sunulan performansın ötesinde, yarışmanın ekonomik yönünü de gözler önüne seriyor.
Bazı dikkat çeken isimlerin haftalık kazançları şöyle:
• Adem Kılıçcı: 125.000 TL
• İsmail Balaban: 120.000 TL
• Sema Aydemir, Serenay Aktaş: 110.000 TL
• Barış Murat Yağcı: 100.000 TL
• Batuhan Karacakaya: 105.000 TL
• Zeynep Alkan: 85.000 TL
Gönüllüler Daha Az Kazanıyor
Yarışmanın gönüllüler takımında ise rakamlar daha düşük. Bu takımda yer alan isimlerin çoğu, Survivor’da ilk kez yer alıyor ya da daha az tanınan isimlerden oluşuyor. Bu nedenle ücretler 70 bin TL ile 80 bin TL aralığında değişiyor.
Gönüllülerden bazı isimlerin kazançları şöyle:
• Kaan Kazgan, Batuhan Gökgöz: 80.000 TL
• Göksu Küçükali, Mevlüt Koçak: 75.000 TL
• Kübra Avcı, Adilhan Numan: 70.000 TL
Ek Gelirler De Var
Yarışmacıların haftalık ücretleri dışında, ödül oyunlarından kazandıkları hediyeler ve olası sponsorluk gelirleri de bulunuyor. Ayını zamanda yarışma sonrası sosyal medya ve televizyon programlarından doğabilecek yeni gelir kapıları da açılıyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: