Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ile Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin iş birliğinde, ilçe genelinde umuma açık iş yerlerine yönelik asayiş uygulaması yapıldı. İlçede huzur ve güven ortamının korunması amacıyla gerçekleştirilen uygulamada; kahvehane, kıraathane, çay ocağı, kafe ve benzeri umuma açık iş yerleri denetlendi.
15 İŞ YERİ DENETLENDİ, 340 KİŞİNİN KİMLİĞİ SORGULANDI
Gerçekleştirilen denetim kapsamında 15 umuma açık iş yeri kontrol edilirken, toplam 340 şahsın kimlik sorgulaması yapıldı. Ekipler tarafından iş yerlerinin ruhsat durumları, genel güvenlik kurallarına uygunlukları ve kimlik kontrolleri titizlikle incelendi.
Kapalı alanlarda sigara içilmesine yönelik yapılan kontrollerde ise kurallara uymadığı tespit edilen iş yerleri ve şahıslar hakkında cezai işlem uygulandı.
Vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suçun önlenmesine yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: