Şuhut’a 2026 Yılında Yapılacak Özel İdare Yatırım Bütçesi Belli Oldu
Afyonkarahisar İl Genel Meclisi (İGM) üyeleri Ali Diren, Mehmet Avcı ve Mahmut Akkaya, 2026 yılı için Şuhut’a yapılması planlanan yatırım programını açıkladı.
Yayınlanma :
20.11.2025 15:27
Güncelleme :
20.11.2025 15:27
Resmi programa alınan projelerin eğitim, altyapı, üstyapı, içme suyu, kanalizasyon, spor ve tarım başlıklarında ilçeye önemli katkılar sunacağı kaydedildi. Yatırım projeleri ile toplam 24 milyon 277 bin TL’lik bütçe ile Şuhut’un hem merkezinde hem de köylerinde yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor.
İl Genel Meclisi üyeleri Şuhut’un hem merkez hem de kırsal mahallelerinde altyapıdan eğitime, sulamadan spora kadar çok yönlü bir yatırım sürecine girdiğini belirterek 2026 yılının ilçe için önemli bir kalkınma yılı olacağını vurguladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: