Şuhut’ta alt yapı problemi kalmadı
Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt, ilçe halkımıza verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.
Başkan Bozkurt Son olarak ilçede bulunan Altıgöz Köprüsü-Karaadilli Çıkışı arasında bulunan ana cadde üzerine yapılması planlanan sıcak asfalt ve yol düzenleme çalışması işinin ihalesinin yapıldığını duyurdu.
2 km alanı kapsayacak
Başkan Bozkurt, “Altyapı problemini kökten çözdüğümüz, doğalgaz çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarımızda yaptığımız çalışmalarımıza ilave olarak yaklaşık 2 kilometrelik alanı kapsayan sıcak asfalt yapım işini vatandaşlarımıza söz verdiğimiz ihale ettik. Resmi sürecin tamamlanmasıyla birlikte çalışmalarımızı hemen başlatıyoruz. Bu sayede ilçemizin en büyük ve en uzun caddesinde sıcak asfalt çalışmamızı başlatmış oluyoruz” dedi.
Bir sözü daha gerçekleştirdik
Vatandaşlarımızın da yoğun olarak beklediği ana caddenin sıcak asfalt ile kaplanması işinin tamamının belediye tarafından yapıldığının altını çizen Başkan Bozkurt, bugüne kadar beklenilmesinin nedeni olarakta altyapı ile alakalı sorunların giderilmesini gösterdi. Başkan Bozkurt, “Bu vesile ile halkımıza verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin mutluluğu ile yeni yapılacak çalışmanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.>>Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: