Soğuk hava yağışlar yeniden geliyor
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak’ı kapsayan bölgede 17 Mart - 21 Mart tarihleri arasında hava sıcaklığının mevsim normallerine göre 4 ila 8 derece daha düşmesinin beklenmesi nedeniyle uyarı yapıldı.
Yayınlanma :
16.03.2022 10:21
Güncelleme :
16.03.2022 10:37


Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Bölgemizde yer alan Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak illerinde Perşembe gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Perşembe gününden itibaren kuzey ve kuzeydoğulu yönlerden yer yer kuvvetli şekilde esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor. Devam eden günlerde ise genellikle parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıkların ise mevsim normallerinin altında seyretmesi tahmin ediliyor. Vatandaşlarımızın ve yetkililerin Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önem arz etmektedir” denildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: