Sinanpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının bugün yapılan 2026 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında; Divan Başkanlığını İscehisar Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Konak’ın yaptı. Fikret Şükrü Şener ve Mehmet Müjde’nin Oda Başkanlığı için seçim yarışına girdi.

Sinanpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının Genel Kurul Toplantısına; Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, Kasaplar, Sucukçular ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yörük, Giyim Eşyaları Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Elektrik ve Elektronikçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Karagöz, Sinanpaşa Esnaf Odası Başkanı Hasan Hüseyin Aytekin, Sinanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bekir Gündoğdu ve Bakkallar Esnaf Odası Başkan Vekili aynı zamanda ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özköse katıldı.

Seçimin sonunda Şener 20, Müjde ise 110 oy aldı. Müjde’nin başkanlığa geldiği seçimden sonra ise kazanan tarafta yer alan kişiler kutlama yaptı. >>Ali Fuat Güçlüer

Yorumlar
Kalan Karakter: