SİNA PIRLANTA, GEDİKKAYA KUYUMCULUK’UN YENİLENEN MAĞAZASINDA AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRDİ
Emsal Gedikkaya, Sina Pırlanta markasıyla yolculuklarına devam ederken, müşteri güveni ve desteğinin en büyük sermayeleri olduğunu vurguladı.
Gedikkaya Kuyumculuk sahibi Emsal Gedikkaya, iş yerini yenileyerek Sina Pırlanta markası altında Uzun Çarşı’daki mağazanın açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda vatandaş katıldı.
“MÜŞTERİ MEMNUYETİ EN BÜYÜK SERMEYEMİZ”
Açılışta konuşan Emsal Gedikkaya, 2006 yılında eşi Murat Gedikkaya ile kurdukları firma ve şimdi Sina Pırlanta adı altında devam ettikleri yolda ilerleyeceklerini belirtti. Gedikkaya, “Mağazamızın yenilenen yüzüyle açılışının gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gedikkaya: “Sina Pırlanta ve Gedikkaya, sizlerin ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için tasarlandı. Sürekli kendimizi geliştirerek memnuniyetinizi kazanmayı hedefliyoruz. Sizlerin desteği, bizim en büyük sermayemizdir.” dedi.
“AFYON’A HAYIRLI OLSUN”
Sina Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Barış Lenk ise, firmanın 40 yıldır sektörde faaliyet gösterdiğini belirterek, “Sina Pırlanta olarak Türkiye’de 100’ün üzerinde satış noktamız var. Bu konsept mağazamızı Afyonkarahisar’da Gedikkaya Kuyumculuk ile açıyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
>>Şeyda Yeşilçay – Elif Kelem – Mustafa Kılınç
Yorumlar
Kalan Karakter: