Şehrimizin gelecek vizyonunu halkımızla birlikte inşa edeceğiz
Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Başkan Zeybek, “şehrimizin gelecek vizyonunu halkımızla birlikte inşa edeceğiz” dedi.
Eğitimin alanına önem veriyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Mustafa Arslan ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Mustafa Arslan, “Bir bilenle bilge nesil kitap okuma projesinde belediyemizin vermiş olduğu kıymetli katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimizin eğitimine katkı sunmayı hedeflediğimiz örnek projemizde belediyemizi her zaman yanımızda bulduk. İlerleyen süreçte de inşallah bu projenin hedef kitlesini artıracağız.” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür plaketi takdim eden Arslan, sendikal çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Hizmet etmek için kolları sıvadık
Afyonkarahisar’a 2023 vizyonu çerçevesinde hizmet edebilmek için kolları sıvadıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Afyonkarahisar’ımıza daha fazla yatırım yapmak için gecemizi gündüzümüzü harcayacağız. Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında ki belediyecilik ruhunu şehrimizin gelecek vizyonunu halkımızla birlikte inşa edeceğiz. İlk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizler hizmet ederken, iki hesabımızın olduğunun bilincindeyiz. Birincisi halka, ikincisi Hakk’a. Biz bu hesabı vermenin muhasebesini yapıyoruz.’’ dedi. >>SEFA NAKİLCİOĞLU
Yorumlar
Kalan Karakter: