AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları bugün Afyonkarahisar’daki kadınlarla bir araya geldi. Programa AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milletvekili adayı Ferda Ertürk ve çok sayıda kadın katıldı.
“Sizlerin sabrı ve şefkati erkeklerde yok”
AK Pati Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay burada bir konuşma yaptı. Uluçay “Çok kıymetli hanımefendiler, gerçekten Afyonkarahisar olarak sizlerin önderliğinde, sizlerin liderliğinde Sayın Cumhurbaşkanımızın 2001 yılında kadınlarımız, annelerimizin büyük desteğiyle kurmuş olduğu AK Parti 21 yıldır Afyonkarahisar başta olmak üzere tüm Türkiye'ye, tüm ülkemize, tüm şehirlerimize ve tüm ümmetine sayısız hizmetler kazandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve onun yol arkadaşlarına gerçekten şükranlarımızı bir kez daha buradan belirtmek istiyorum. Aramızda birbirinden kıymetli hanımlar, ablalar ve kardeşlerimiz var. Ben onlara diyorum ki AK Parti sizlerin sayesinde 21 yıldır eksiksiz olarak hizmet ediyor. Sizlerin yetiştirdiği evlatlar sayesinde 21 yıldır kimseye boyun eğmiyor. İnşallah 14 Mayıs'ta da sizlerin destekleriyle, sizlerin gayretleriyle Sayın Cumhurbaşkanımız
dik bir şekilde, onurlu bir şekilde ve yüksek bir oy oranıyla inşallah tekrar cumhurbaşkanı olarak cumhurbaşkanlığı makamına oturtacağız diyorum. Ve en yüksek desteği de sizlerden geleceğini bir kez daha biliyorum. Çünkü sizler evlat yetiştiriyorsunuz. Sizler ikna edebiliyorsunuz. Sizlerin şefkati, sizlerin sabrı, sizlerin azmi gerçekten biz erkeklerde yok” dedi.
“Kimsenin görüşüne engel olacak değiliz ama şehit kanları üzerinden kimseye siyaset yaptırmayız”
“Değerli annelerimiz biliyorsunuz karşımızda bir Millet İttifakı var” diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Biz kimsenin siyasi görüşüne ve siyasi hedeflerine engel olacak değiliz. Ama şehit kanları üzerinden, anneleri üzerinden, kadınlarımız üzerinden kesinlikle kimseye siyaset yaptırmayız. Kimse kusura bakmasın. Tamam bir hedefleriniz olabilir, bir projeleriniz olabilir. Ama sizin şu anda ülkeyi parçalamak, bölmekten başka hiçbir projeniz yok. Hiçbir vaadiniz de olmadı. Yaklaşık üç aydır seçim vaatlerini ortaya koyuyorlar ve yalanlarla, iftiralarla bir takım seçim stratejisi yürütüyorlar. Sizler de görüyorsunuz. Bunların gençlerimize yönelik, annelerimize yönelik geleceğimize yönelik yaptıkları bir şey yok. Üç büyükşehir belediyesi onların elinde yaptıkları hiçbir şey yok. Kendilerinin PKK’nın siyasi temsilcilerine söz vermiş olduğu belediyeleri teslim etmekten başka hiçbir projeleri yok. Değerli annelerim; Gerçekten bunu hepimiz görüyoruz. Bizim yapmış olduğumuz siyaset evlatlarımız tekrar şehit olmasın üzerinedir. Bu yüzden İHA'larımızı, SİHA'larımızı üretiyoruz. Onlar da tüm askeri ekipmanlarımızı yok etmek, yıkmak, onları kapatmaktan başka hiçbir vaatleri yok.
Yorumlar
Kalan Karakter: