Sandıklı’da 15 Temmuz Satranç Heyecanı: Genç Zihinler Dostluk İçin Yarıştı
Sandıklı Belediyesi, 15 Temmuz anısına düzenlediği "Dostluk Satranç Turnuvası" ile genç yetenekleri bir araya getirdi. Cezeri Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuvada, farklı yaş kategorilerinden sporcular hem yeteneklerini sergiledi hem de dostluk mesajları verdi
Yayınlanma :
14.07.2026 17:07
Güncelleme :
14.07.2026 17:16
Sandıklı Belediyesi Cezeri Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi, anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 15 Temmuz ruhunu yaşatmak ve gençlerin stratejik düşünme becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen 15 Temmuz Dostluk Satranç Turnuvası, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Satranç tahtası başında kıyasıya ancak bir o kadar da dostane bir rekabet sergileyen sporcular, gün boyunca zekalarını ve stratejilerini konuşturdu.
Başkan Adnan Öztaş: "Gençlerimizin Yanındayız
Turnuvayı bizzat ziyaret ederek yarışmanın heyecanına ortak olan Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, sporcular ve aileleriyle bir araya geldi. Yarışmacıların hamlelerini yakından takip eden Başkan Öztaş, turnuva sonunda tüm katılımcılara belgelerini takdim etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: