SANDIKLI’DA “PİNOKYO GÖNÜLLÜ OLUYOR” TİYATROSUNA BÜYÜK İLGİ
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ın karne hediyesi olarak düzenlediği “Pinokyo Gönüllü Oluyor” tiyatrosu, büyük bir ilgiyle izlendi.
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, çocuklara karne hediyesi olarak düzenlediği “Pinokyo Gönüllü Oluyor” adlı çocuk tiyatrosu 14.00 seansında sahnelendi. Etkinliğe, çocuklar ve aileler, tiyatroya yoğun ilgi gösterdi.
Başkan Öztaş, etkinliğe katılarak çocukların heyecanına ortak oldu. Öztaş, “Bu tiyatro, çocuklarımıza bir karne hediyesi olarak hazırlandı. Çocuklarımızın gülümsemeleri ve heyecanları bizim en büyük motivasyonumuz. Bu tür etkinlikler sadece çocuklarla sınırlı kalmayacak, tüm hemşehrilerimize kültür ve sanata erişim sağlamak amacıyla farklı tiyatro oyunları düzenleyeceğiz” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: