SANDIKLI’DA İÇME SUYU KDV İNDİRİMİ YÜZDE 14 OLDU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı mal ve hizmetlere uygulanacak katma değer vergisi oranlarının tespitine ilişkin kararda değişiklik yapılmasına dair Cumhurbaşkanlığı Kararı’nın Resmi Gazetede yayınlanıp yürürlüğe girmesiyle birlikte, Sandıklı’da Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün talimatlarıyla içme suyu tarifesinde uygulanan %8’lik KDV oranı %1’ düşürülmüştü.
Yayınlanma :
03.03.2022 08:16
Güncelleme :
03.03.2022 08:16


Konuyu tekrar değerlendiren Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Cumhurbaşkanının talimatları doğrultusunda 17 Şubat’ta açıklamış olduğu %7’lik içme suyundaki KDV indirimine ek olarak, 1 Mart 2022 tarihinden geçerli olmak üzere %7’lik bir indirim daha getirerek toplamda içme suyundaki KDV oranına %14 lük bir indirim getirmiş oldu.
Sandıklı halkına 1 Mart 2022 tarihi itibarı ile yansıtılacak olan yeni içme suyu fiyatlarının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eden Başkan Mustafa Çöl; “Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak, kendilerine ekonomik olarak destek olarak, ilçeyi en güzel yerlere hep birlikte getirmek için çaba verdiklerinin altını çizdi. >>Sefa Nakilcioğlu
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: