Şam’da düzenlenen ulusal güvenlik zirvesinde konuşan Cumhurbaşkanı Şara, ülkenin egemenliğine yönelik tehditlerin giderek arttığını belirterek, “Bu topraklar bizim geçmişimiz, bugünümüz ve geleceğimizdir. Şam’ı terk etmek asla söz konusu olamaz. Halkımızla birlikte mücadeleye devam edeceğim. Suriye’nin her köşesi için sonuna kadar direneceğiz” ifadelerini kullandı.
“Şam’da Kalıp Suriye’nin Her Karış Toprağını Savunacağım”
Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, İsrail’in saldırıları sonrasında kararlı bir duruş sergileyerek, Şam’dan ayrılmayacağını ve Suriye’nin her karış toprağını savunacağını açıkladı.
Yayınlanma :
16.07.2025 20:30


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: