Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet, Türkeli Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mehmet Karakaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, yerel basının durumu ve kent gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN KARATAŞ TÜRKİYE KALKINMA PLANINI ANLATTI
Ziyarette konuşan Karataş, Saadet Partisi’nin hazırladığı Türkiye Kalkınma Planı hakkında bilgi verdi. Plan kapsamında üretim odaklı kalkınma, yerli üretimin artırılması, gıda, ilaç ve su kaynaklarının etkin kullanımı ile sanayi ve yazılım alanlarının geliştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.
YEREL BASININ ÖNEMİ GÖRÜŞÜLDÜ
Yerel basının toplum için önemli bir görev üstlendiğini belirten Karataş, basın mensuplarının sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm önerileri geliştirdiklerini ifade etti.

Yorumlar
Kalan Karakter: