Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Ali Temiz için düzenlenen veda programına Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Mehmet Taytak, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Alp, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektör Prof. Dr. Okumuş, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel ile il protokol üyeleri katıldı. Temiz’i tebrik ederek yeni görevinde üstün başarılar diledi.
REKTÖRLERDEN EMNİYET MÜDÜRÜ TEMİZ'E VEDA
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, ve AKÜ Rektörü Mehmet Karakaş Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Ali Temiz için düzenlenen veda programına katıldı.
Yayınlanma :
10.08.2023 13:19
Güncelleme :
10.08.2023 13:28


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: