Reis Ocakları ilimizde toplantı yaptı
Türkiye Reis Ocakları Genel Başkanı Askeri Arslav Afyonkarahisar'da istişare toplantısı düzenledi.
Afyonkarahisar'a ziyaret gerçekleştiren Reis Ocakları Genel Başkanı Askeri Arslav ve beraberinde bulunan Teşkilat Başkanı Ahmet Tarhan Perihan, Muğla İl Temsilcisi Ali Sucu , Afyon İl Temsilciliğinin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek ve istişarede bulunmak için geldiklerini belirttiler.
Başkomutanımız Erdoğan’dır.
İl Temsilcisi Kadir Uysal ile birlikte istişare ettiklerini belirten Reis Ocakları Genel Başkanı Askeri Arslav, “bizler siyaset yapmak için oy ve yandaş toplamak için bulunmuyoruz, Reis Ocakları olarak bizim siyasete veya polemiğe ihtiyacımız yok” dedi. Genel Başkan Arslav; "Bizler Reis Ocakları olarak amacımız Terör olaylarında Devletimizin yanında olmak, yolunda gittiğimiz Rahmetli Musin Yazıcıoğlu ve Abdullah Çatlı'nın emanetine sahip çıkmaktır. Bu ülkenin Başkomutanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında ve yolunda olmak için hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
Rehberimiz Kuran’ı kerim
Arslav;"Kuran-ı Kerim Rehberimiz, Turhan hedefimiz, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet sloganı ile çıktığımız bu kutlu yol ve davada her an ve her zaman Başkomutanımız, Reisimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız, Bu gün burada olmamızın amaçlarından biri ise yakında açılışını yapacağımız Afyon oluşumu için bulunmaktayız, bu vesile ile istişare ettik"; dedi.>>>Haber merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: