Baharın gelişini simgeleyen ve her yıl büyük ilgi gören Portakal Çiçeği Festivali, bu yıl da dopdolu programıyla başladı. Adana’da düzenlenen festival, 1 Nisan 2026 Çarşamba günü start aldı ve 5 Nisan’a kadar devam edecek.
Festivalin ilk gününde Atatürk Parkı’nda saat 17.00’de çocuk gösterileriyle başlayan etkinlikler, akşam saatlerinde konserlerle devam ediyor. Aynı gün Merkez Park Mobil Sahne’de bando gösterileri ve çeşitli müzik dinletileri de ziyaretçilerle buluşuyor.

Festival programı boyunca konserler, sergiler, sokak etkinlikleri ve sportif faaliyetler şehrin farklı noktalarında gerçekleştirilecek. Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi çeken organizasyon, Adana’nın kültürel ve sosyal hayatına da canlılık katacak.

2 Nisan’da Haluk Levent, Yüreğir Millet Bahçesi’nde konser verecek.
3 Nisan’da Mikail Aslan sahne alacak.
4 Nisan’da ise Derya Uluğ müzikseverlerle buluşacak.
Festivalin en dikkat çeken etkinliklerinden biri olan Adana Halk Koşusu ise 5 Nisan Pazar günü saat 09.00’da gerçekleştirilecek.

Renkli görüntülere sahne olması beklenen festival, hem yerel halkı hem de şehir dışından gelen ziyaretçileri bir araya getirecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: