PEDAGOJİ MERKEZİ'NDEN NENE HATUN ANAOKULU’NA ZİYARET
Afyonkarahisar Pedagoji Merkezi, Nene Hatun Anaokulu’nu ziyaret ederek öğretmenler ve velilerle sosyal uyum konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
Dr. Pedagog Emrah Şenbabaoğlu ve Psikolojik Danışman-Aile Danışmanı Tuba Çavaş tarafından düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü. Çocukların davranış problemlerine yönelik müdahale yöntemleri, ailelerde kaliteli zaman geçirmenin önemi ve etkili iletişim konularında bilgiler paylaşılırken, katılımcıların soruları uzmanlar tarafından yanıtlandı.
Söyleşide, çocukların sağlıklı gelişiminin toplumun ilerlemesi için kritik önemde olduğu vurgulanarak, kaliteli eğitim ve bilinçli ebeveynlik anlayışının yaygınlaşmasının gerekliliğine dikkat çekildi. Ayrıca uzmanlar, bu tür etkinliklerle gönüllü destek sağlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
Program sonunda, öğretmenlere verdikleri emek için teşekkür edilerek 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: