ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI NEDENİYLE EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 No’lu Şube; 2 etapta okul/kurum idarecileri ile bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
20.03.2021 08:05
Güncelleme :
20.03.2021 08:05


“Öğretmen arkadaşlarımız, internet ve uzaktan eğitim araçlarını hazırlayarak öğrencilerine uzaktan eğitim platformlarında pedagojik yöntemler kullanarak derslerini anlatmışlar. Canlı derslere bağlanmakta sorunlar yaşayan öğrenci ve velilere teknik destek vermişlerdir. Eğitim ve öğrencilerin gelişimi ile ilgili konularda, veli ve öğrencilerle kişisel telefonlarından iletişim kurarak yardımcı olmaya çalışmışlardır.
Eğitim- öğretimin baş aktörü yönetici ve öğretmen arkadaşlarımız da büyük bir özveriyle bu sürece katkı sunmuşlardır. Bu süreçte sağlıklarını hiçe sayarak, karşılık beklemeden gönüllü olarak vefa gruplarında görev almışlardır Pandemi sürecinde göstermiş oldukları büyük özverilerinden dolayı tüm arkadaşlarımı kutluyorum.”
“Bu sürece gelinceye kadar okul yöneticileri büyük bir gayret ve fedakârlıkla okulları pandemi koşullarına hazır hale getirdiler.” diyen Arslan “Çocuklarımız için temassız oyun alanlarından sınıflardaki oturma düzenine. Maskeden, dezenfektana ve ateş ölçer teminine, bilgilendirme ve yönlendirme afişlerine kadar tüm eksiklikler okul yöneticilerimiz tarafından temin edilmiştir. Şunu mutlulukla ifade etmemiz gerekir ki; il ve ilçelerimizdeki tüm eğitim kurumları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Okulum Temiz” projesine başvurmuş ve yapılan denetimlerde okullarımızın hazır olduğu denetim ekiplerince teyit edilmiştir.
Sözleşmeli öğretmenler ile kadrolu öğretmenler arasındaki yapılanma farkı çalışma barışını bozmaktadır. İkinci sınıf istihdam biçiminden dolayı sözleşmeli öğretmenler kendilerini kötü hissetmektedir. Öğretmenlikte sözleşmelilik olmamalıdır. Dolayısıyla sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesine yönelik çalışma biran önce tamamlanmalıdır. Bundan sonra da herhangi bir şekilde sözleşmeli öğretmen değil, kadrolu öğretmen alımı yapılmalıdır. “dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: