Özerler Meslek Okulundan Teknik Koleje Ziyaret
Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Afyon OSB RahimyeSare Palalı Teknik Kolejini ziyaret ettiler.
Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ebubekir Zorlu, Özel Eğitim Öğretmenleri Tuba Sönmez, Hatice Altun ve Yiyecek İçecek Öğretmeni Ömer Doğan ile 25 öğrenci katıldı.
Öğrencilerimizle sizleri ziyaret etmek istiyoruz
Ziyarete gelen 25 öğrenci Gıda Teknolojisi Alanı ve Yiyecek İçecek Bölümü olması sebebiyle Afyon OSB RahmiyeSare Palalı Teknik Koleji'nin Gıda Teknolojisi Alanı öğretmeni Zeynep Çavdar gelen misafirlerine Kalite Kontrol Dalı bölümünde Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizlerde malzemeleri sterilizasyon konusunu işledi.Çavdar, 25 öğrenci ile malzemelerin sterilizasyonunu; malzemelerdeki mikroorganizmaların arındırılması, temizlenmesi için ön hazırlık işlemi yaparak malzemeleri sterilize yaptılar.Özerler Meslek Okulunu kardeş olarak gördüğünü ifade eden Afyon OSB RahmiyeSare Palalı Teknik Kolej müdürü İbrahim Çakal, bugünden itibaren siz değerli öğrencilerimizi bizim okulumuzun öğrencileri olarak her zaman görmek istiyoruz. 3 Aralık’ın anlamlı bir olmasından dolayı bizleri bizi ziyaret ettiniz bizlerde en kısa zamanda öğrencilerimizle sizleri ziyaret etmek istiyoruz. Engelli bir birey olsanız bile sizin de mutlaka bir yeteneğiniz var. Son yıllarda devletimizin desteği ile sizin gibi orta seviyeli engelli olan öğrencilerimize eğitim içinde olmasından dolayı her engelli öğrencilerimize büyük bir destek vermektedir. Bizim okumuzda bile 4-5 engelli öğrencimiz bulunmaktadır. Kurum olarak engelli öğrencilerimize her zaman destek vermekteyiz” ifadelerini kullandı.
Çalışmalarını yerinde görmelerini istedik
Gezi hakkında kısa bir bilgi veren Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ebubekir Zorlu, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Afyon OSB RahmiyeSare Palalı Teknik Kolejin daveti üzerine 25 öğrencimizle ziyaret ettik. Engelli öğrencilerimizle güzel bir sosyal etkinlik kapsamında gezi ve farklı projeler yapmaktayız. Okulumuzda okuyan öğrencilerimiz Yiyecek İçecek Bölümünde okudukları için Teknik Kolejin Gıda Bölümünü görmelerini ve bölüm hocalarının yapmış olduğu bilimsel çalışmalarını yerinde görmelerini istedik” dedi.>>Haber Merkezi
Yorumlar
Kalan Karakter: