Ziyarette, özel bireylerin eğitim olanaklarının geliştirilmesi, toplumsal farkındalığın artırılması ve kurumlar arası iş birliği imkanları ele alındı. Görüşmede, özel bireylere yönelik hizmetlerin daha etkin ve kapsayıcı hale getirilmesi için yürütülebilecek çalışmalar üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.
Nur Özkaya ve Başkan Çengel, özel bireylerin yaşam kalitesinin artırılması yönünde Konfederasyonun yürüttüğü faaliyetleri takdirle karşıladıklarını ifade ederek, her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.
Ulusal Otizm Konfederasyonu Genel Başkanı Fatma Kilci Kavas ise nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, özel bireyler adına yürütülen çalışmalara verilen her türlü katkının büyük önem taşıdığını vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: