Netcad Yazılım’ın halka arz süreci tamamlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından sonuçları açıklanan halka arzda, 28-30 Ocak 2026 tarihleri arasında 46 TL fiyatla talep toplama işlemi gerçekleştirildi.
Halka arzın detaylarına göre, toplam 40 milyon nominal değerli lot dağıtıldı ve şirketin yüzde 29,20’si halka açıldı.
Bu kapsamda, bireysel yatırımcılar kişi başı maksimum 24 lot (1.104 TL) aldı. Dağıtım, 994.998 yatırımcıya yapıldı; bunların 994.717’si yurt içi bireysel, 270’i yurt içi kurumsal ve 11’i yurt dışı kurumsal yatırımcıdan oluştu.

Halka arzla ilgili en çok merak edilen konu ise NETCAD hisselerinin borsada işlem göreceği tarih oldu. Şirket yetkilileri, Borsa İstanbul’daki işlem tarihinin henüz netleşmediğini belirtti. Hisselerin borsada işlem görmeye başlamasıyla ilgili bilgiler resmi açıklama geldiğinde kamuoyuna duyurulacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: