Müzik Eğitimcileri Çalıştayı yapıldı
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen 13.Afyonkarahisar Müzik Eğitimcileri Çalıştayı AKÜ Devlet Konservatuvarı İbrahim Küçükkurt Salonu'nda gerçekleştirildi.
'Müzik Eğitiminde Materyal Tasarımı' konulu çalıştaya İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın yanısıra, Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emel Funda Türkmen ve AKÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Uğur Türkmen ile birlikte ilimizde görev yapan müzik öğretmenleri katıldı.
“Öğrencilerimizin yeteneklerini açığa çıkarıyoruz”
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; "İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ile işbirliği içerisinde 13.sünü düzenlediğimiz Afyonkarahisar Müzik Eğitimcileri Çalıştayları bizleri mutlu ediyor. Müzik her kademede eğitim öğretim gören öğrencilerimiz için büyük önem arz eden bir ders. Müzik öğretmenlerimizde okullarımızda derslerini layıkıyla işleyerek öğrencilerimizin yeteneklerini açığa çıkarıyor. Öğrencilerimizin sosyal yönlerini geliştirerek dinlenme, rahatlama, motivasyon ve özgüven kazanmaları için de önemli katkılar sağlıyor. Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonunda çocuklarımızın çok yönlü olarak yetiştirilmesine sanat dallarının olumlu katkısı üzerinde durulmakta. İl Milli eğitim Müdürlüğü olarak bizlerde konuya gereken hassasiyeti göstererek çalışmalarımızı 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yürütüyoruz. " dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: