Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katılan Mustafa Gül, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde yeniden Kemer Belediye Başkanı oldu.
Üç dönem boyunca belediye başkanlığı yapmıştır. Ayrıca, sivil toplum kuruluşlarında da aktif rol almış ve birçok organizasyonda kurucu başkanlık ile yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.
Mustafa Gül, Antalya'nın Kemer ilçesinde bir esnafın şikayeti üzerine gözaltına alındı.
Esnafın iddialarına göre, Gül, davaya bakan bilirkişiye etki edebileceğini belirterek, esnaftan 10 bin dolar talep ettiği iddia edildi.

Şikayetçi esnaf, Gül ile 10 bin dolar karşılığında anlaşmış ve 500 dolarını önceden teslim ettiği de belirtilirken Gül, suçlamalar kapsamında "nüfuz ticareti" ve "dolandırıcılık" ile yargılanacak.
Soruşturma devam ederken, Mustafa Gül'ün evinde yapılan aramalarda seri numaraları alınan paralar ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş çaplı bir soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: