Afyonkarahisar İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde (AFSÜ) öğrenim gören kız öğrencilerle kahvaltı programı düzenlendi.
Programa Uzman Vaiz Esra Çetiner, ADRM Vaizi Hacer Genç ve Gençlik Koordinatörü Ümmühan Özer katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrencilerle tanışılarak eğitim süreçleri, gençliğin manevi değerleri ve kişisel gelişim üzerine sohbet edildi.
Tıp, eczacılık ve fizyoterapi gibi bölümlerde öğrenim gören öğrenciler, programın kendileri için hem motive edici hem de anlamlı olduğunu ifade etti. İl vaizleri ise gençlerle bir araya gelmenin önemine dikkat çekerek, benzer etkinliklerin sürdürüleceğini belirtti.
Yorumlar
Kalan Karakter: