Müdür Sünnetci'den Başkan Gökçe'ye Ziyaret
Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İhsaniye Belediye Başkanı Emine Gökçe'yi makamında ziyaret etti.
Yayınlanma :
21.10.2025 11:50
Güncelleme :
21.10.2025 11:50


Ziyarette, İhsaniye ilçesindeki eğitim faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınarak görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmenin sonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, misafirperverliği için Başkan Gökçe’ye teşekkürlerini iletti. Ziyarette Sünnetci'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Kavas, Şube Müdürleri İbrahim Erdem Gülcü ve Hayati Duman eşlik etti.
Ziyaretin sonunda Başkan Gökçe’ye Türk Bayrağı takdim edilirken, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: