MÜDÜR AYAN, TÜRKELİ GAZETESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Bölge Müdürü Mehmet Feramuz Ayan ve Memur Murat Akın, Türkeli Gazetesi'ni ziyaret etti.
Basın İlan Kurumu (BİK) Konya Bölge Müdürü Mehmet Feramuz Ayan ve beraberindeki memur Murat Akın, Türkeli Gazetesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, BİK yetkilileri, Türkeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Önder Artuk, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Karakaş ve gazete personeli tarafından karşılandı.
Gerçekleşen görüşmede, basın sektörünün güncel durumu, yerel gazetelerin karşılaştığı zorluklar ve BİK'in basın kuruluşlarına sağladığı destekler gibi konular ele alındı. BİK Konya Bölge Müdürü Mehmet Feramuz Ayan, yerel basının toplumun sesi olmadaki önemine vurgu yaparak, kurum olarak bu alanda yapılan çalışmalara her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Türkeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Önder Artuk ise yaptığı açıklamada, BİK yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel basının yaşadığı sorunların çözümü noktasında BİK'in desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Yazı İşleri Müdürü Mehmet Karakaş da, gazetenin yayın politikası ve gelecek projeleri hakkında bilgi verdi.
Ziyaret, karşılıklı iyi temennilerle sona ererken, BİK yetkilileri ve Türkeli Gazetesi yönetimi arasında iş birliğinin artarak devam etmesi yönünde mutabakata varıldı. >>Hüseyin ER
Yorumlar 1
Kalan Karakter:
Bir gün bizde Ramazan girmeden güler yüzlü Türkeli gazatesi imtiyaz sahibi Önder Artuk beyi ve Yazı işleri müdürümüz Mehmet beyi bir fırsatını bulsakda ziyaret etsek güzel olacak. Selam ve saygılarımla.
Kalan Karakter: 1000