MOTOSİKLET HIRSIZLARI TUTUKLANDI
Motosiklet çetesi üyesi 4 şüpheli tutuklandı. Şahısların çaldıkları motosikletlerin şasi numaralarını değiştirip boyadıkları ortaya çıktı
Yayınlanma :
28.10.2020 11:21
Güncelleme :
28.10.2020 11:21


Edinilen bilgilere göre, olay geçtiğimiz hafta Şuhut ilçesinde meydana geldi. İlçedeki Pazar ve Altıgöz mahallelerine dadanan hırsızlar, 4 farklı adresten motosiklet çalarak kayıplara karıştı. Olayın ardından inceleme başlatan polis, 4 kişinin iki grup halinde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit etti. Çevredeki güvenlik ve MOBESE kamera kayıtlarını inceleyen ekipler şahısların Çobanlar ilçesine doğru gittiklerini belirledi. Bunun üzerine Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube ekipleri düzenledikleri ortak operasyon ile F.B., R.U., R.Y., Y.U., Çobanlar ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Öte yandan, şahısların çaldığı motosikletleri aynı gece şasi numaralarını sildiklerini ve başka birilerine satmak için motosikletleri boyadıkları öğrenildi. Polis operasyonda boyanan ve şasi numaraları değiştirilen motosikletleri de ele geçirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: