Minik Öğrencilerden, İl Müdürü Sünnetci’ye Sürpriz Ziyaret
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu ile Hürriyet İlkokulu idarecileri ve öğrencileri Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye sürpriz ziyarette bulundu.
Ziyarete, Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve Şube Müdürü Hayati Duman da eşlik etti.
Davul sesleri ve maniler eşliğinde İl Müdürü Sünnetci’yi karşılayan minik öğrenciler sergiledikleri performansla alkış topladı.
Manilere eşlik eden ve davulcuların bahşişlerini eksik etmeyen İl Müdürü Sünnetci; “Milli ve manevi değerlerimiz bizleri bir arada tutan mayadır. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli vizyonunun temelini oluşturan manevi değerlerimize sahip çıkan bir nesil yetiştirme hedefiyle çıktığımız bu yolda öğrencilerimizi akademik yönden yetiştirirken manevi ve sosyal yönden de geliştirerek her anlamda donanımlı bireyler olarak geleceğe hazırlayacağız. Ramazan-ı Şerifin müjdecisi davullarımız ve mahyalarımız bu mübarek aya hazır, bizlerde bu gece idrak edilecek ilk teravih ile Ramazan-ı Şerifi karşılamaya hazırız. Siz kıymetli evlatlarımızın da bu maneviyatın ruhunu yaşaması ve bizlere yaşatması gurur verici. Bu vesile ile tekrar sizlerin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan-ı Şerifini kutluyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Ziyaret sonunda İl Müdürü Sünnetci, minik öğrencilerle günün anlam ve önemine binaen bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: