“Osmaniye, Ülkücü Hareketin Kalesidir”
Taytak, Osmaniye’nin şehitler diyarı ve ülkücü hareketin kalesi olduğunu belirterek, “Osmaniye, Devlet Bahçeli’dir” dedi.
Ağıralioğlu’nun Osmaniye’de siyasi çıkar uğruna ülkücü camianın değerlerini kullanmaya çalıştığını söyleyen Milletvekili Mehmet Taytak, “Yavuz Ağıralioğlu, Osmaniye’de milletimizin hassasiyetleri üzerinden ucuz bir siyaset yapmaya kalkışmıştır. Unutulmasın ki Osmaniye; şehitler diyarıdır, ülkücü hareketin kalesidir. Osmaniye, Devlet Bahçeli’dir. Bu aziz şehre gelerek daha önce satıp gittiğin Başbuğumuzu diline dolamanın, siyasi çıkar için değerlerimizi istismar etmenin kabul edilebilir bir tarafı yoktur ve asla kabul edilemez” ifadelerini kullandı.
“Ülkücü Hareket Bedelini Canıyla, Kanıyla Ödemiştir”
Taytak, Ağıralioğlu’nun geçmişteki tutumunu da hatırlatarak, “Biz HDP kapatılsın derken, HDP ile anayasa görüşmeleri yapıyordunuz. Bizim sayemizde bu koltuklarda oturuyorsunuz dedikleri zaman böyle kabara kabara cevap neden vermediniz? Ülkücü hareket, ne sizin gibi günübirlik hesap yapanların ne de şovmen siyasetçilerin istismarına açık değildir. Bizim yolumuz Başbuğ Alparslan Türkeş’in yoludur. Bizim yolumuz, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin çizdiği istikamette sevdalısı olduğumuz aziz Türk milletinin bekası için yürüdüğümüz yoldur. ‘Terörsüz Türkiye’ye evet’ diyorsunuz; biz zaten yarım asırdır teröre karşı en ön safta mücadele eden hareketiz. Ancak bugüne kadar ne mücadelede, ne de bedel ödemede ortada yoktunuz. Bedeli kanıyla, canıyla ödeyen ülkücü camiaya akıl vermeye kalkışmak haddini aşmaktır.” diye konuştu.
“Boş Nutuklarla Osmaniye’yi Kandırmaya Çalışıyor”
Ağıralioğlu’nun Osmaniye’de yaptığı konuşmaları “boş nutuk” olarak nitelendiren Taytak, “Osmaniye’de söylenen sözler, milletin derdine derman olmaktan uzak, tribünlere oynayan boş nutuklardan ibarettir. Çünkü bu millet laf cambazlarına değil, devletine omuz veren, bayrağını yükselten Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’e inanmaktadır.” diye konuştu.
“Bahçeli’nin İsmi Ucuz Siyaset Oyunlarına Ağır Gelir”
Ağıralioğlu’na uyarıda bulunan Taytak, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bizim için terörle mücadele pazarlık konusu değil, devletimizin bekasıdır. Bizim için şehitlerimiz, siyasi polemiklerin malzemesi değil, yolumuzu aydınlatan birer meşaledir. O nedenle size uyarımız; aziz şehitlerinin ruhunu rahatsız etmeden, ülkücü hareketin değerlerini istismar etmeden, Liderimiz ilgili konuşurken haddinizi bilerek siyaset yapmanızdır. Osmaniye’de yapabildiğiniz konuşmalar bile Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin misafirperverliğindendir. Ülkücü hareketin Lideri Devlet Bahçeli’nin ismi sizin ucuz siyaset oyunlarınıza ağır gelir; laf cambazlığı yapmaya kalkarsanız, hesabını Türk milleti sorar!” dedi.
>>Yasin AY
Yorumlar
Kalan Karakter: