İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Abdullah-Sevim Çelik çiftinin evlatları Tekin ile Azat-Gülzat Mukhambetalyeva çiftinin evlatları Aigerim’in düğün törenine katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.
Törene, Milletvekili Olgun’a İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısıroğlu da eşlik etti.
Bir ömür boyu sürecek birlikteliğe adım atan çifte mutluluk temennisinde bulunan Milletvekili Olgun, “Tekin ve Aigerim’e sağlıkla, huzurla ve mutlulukla dolu bir hayat diliyorum. Her iki aileyi de gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Olgun, Genç Çiftin Mutluluğuna Ortak Oldu
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Tekin ile Aigerim’in düğün törenine katıldı.
Yayınlanma :
22.06.2025 12:00
Güncelleme :
22.06.2025 12:00


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: