AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, hafta sonu gerçekleştirdiği ziyaretlerde genç çiftlerin düğün heyecanına ortak oldu. Milletvekili Arslan, Gömü, Serban ve Sultandağı’nda katıldığı düğün merasimlerinde hem genç çiftleri tebrik etti hem de ailelerin mutluluğunu paylaştı.
Gömü Kasabası’nda Karakuş ve Sarıkaya Ailelerinin Mutlu Günü
Milletvekili Hasan Arslan’ın ilk durağı Emirdağ’a bağlı Gömü Kasabası oldu. Burada, önceki dönem ilçe başkanlarından Erkan Karakuş’un kızı İrem ile Sarıkaya Ailesi'nin evladı Seral’in düğün merasimine, AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin ile birlikte katıldı.
Arslan, “Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Karakuş ve Sarıkaya ailelerini gönülden tebrik ediyorum. Allah mesut etsin,” ifadelerini kullandı.
Serban’da Nikah Şahitliği Yaptı
Milletvekili Arslan’ın ikinci durağı ise Serban beldesi oldu. Serban Belediye Başkanı Ünal Çelikkol’un oğlu Cavit ile Şerife Yamankol’un düğün merasimine katılan Arslan, bu anlamlı günde nikah şahidi olmanın mutluluğunu yaşadı.
Törende, Milletvekili Arslan’a İl Başkanı Turgay Şahin, Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş ve ilçe protokolü eşlik etti. Milletvekili Arslan, “Genç çiftimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. Allah mesut etsin,” dedi.
Sultandağı’nda Eski Sıra Arkadaşının Kızının Düğününe Katıldı
Günün son programı ise Sultandağı ilçesinde gerçekleşti. Ortaokul sıralarını birlikte paylaştığı arkadaşı Seydi Akbıyık’ın kızı Elif ile Dr. Ergün Balatoğlu’nun oğlu Melih’in düğün merasimine katılan Milletvekili Arslan, bu özel günde genç çifti yalnız bırakmadı.
Milletvekili Arslan, “Bu güzel ve anlamlı günde genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum. Allah mesut etsin, ömürleri sağlık ve huzurla dolsun,” diyerek duygularını paylaştı.
Yorumlar
Kalan Karakter: