Milletvekili Arslan Döğer Beldesi’nde Yatırımları İnceledi: Spor Kompleksi Açılışa Hazırlanıyor
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, Döğer Beldesi’nde yapımı tamamlanan sağlık merkezi ile açılışa gün sayan spor kompleksini ziyaret ederek hemşerilerle bir araya geldi.
Yayınlanma :
06.06.2026 14:25
Güncelleme :
06.06.2026 14:25
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, teşkilat mensuplarıyla birlikte Döğer Beldesi’nde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
Heyet ilk olarak yapımı tamamlanan ve kısa süre önce vatandaşlara hizmet vermeye başlayan 2 hekimli Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Sağlık yatırımlarının bölge halkı için önemli bir kazanım olduğu vurgulandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: