Milletvekili Arslan: “Çocuklarımız, güçlü yarınların mimarıdır”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Arslan, çocuklara duyulan güvenin, milletin geleceğe olan inancının bir yansıması olduğunu belirtti.
Milletvekili Arslan, yayımladığı mesajda 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milletinin kaderini tayin ettiği dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayarak, “TBMM’nin kuruluşu, milletimizin iradesini egemen kıldığı tarihi bir adımdır. Bu önemli günün, çocuklara armağan edilmesi; onların bizim için ne denli kıymetli olduğunu gösteren en anlamlı örnektir.” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin “Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla ilerleyişini sürdürdüğünü dile getiren Arslan, “Çocuklarımız sadece bugünümüzün değil, geleceğimizin de güvencesidir. Onlara bırakacağımız en değerli miras, her yönüyle güçlü, huzurlu ve kalkınmış bir Türkiye olacaktır.” dedi.
AK Parti hükümetlerinin çocuklara yönelik yatırımlara özel önem verdiğini ifade eden Arslan, “Eğitim, sağlık, kültür, spor ve sosyal hizmet alanlarında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızın yanında olacağız. Her bir çocuğumuzun potansiyelini keşfedip geliştirmesi için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Afyonkarahisar’da düzenlenecek 23 Nisan etkinliklerine de değinen Arslan, kentteki tüm vatandaşları çocuklarıyla birlikte bayram sevincine ortak olmaya davet etti.
Milletvekili Arslan, mesajını şu ifadelerle tamamladı:
“Başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan evlatlarımız olmak üzere, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin 105. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla selamlıyorum.”
Yorumlar
Kalan Karakter: