“Mevlid Kandilinin, Manevi Huzurunu Yaşıyoruz”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Yayınlanma :
03.09.2025 16:36
Güncelleme :
03.09.2025 16:36


Milletvekili Arslan mesajında, “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin doğumunun yıl dönümünü idrak etmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Mevlid Kandilimiz, inancımızı, kardeşlik bağlarımızı ve dayanışma duygularımızı güçlendiren müstesna bir gecedir.
Bu mübarek gecenin; başta Gazze olmak üzere tüm İslam coğrafyasında akan kanın durmasına, huzur ve barışın hâkim olmasına, zalim İsrail’in zulmünün sona erip helakına vesile olmasını diliyorum. Aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: