Marmosium mermer dualarla açıldı
Marmosium mermer tasarım ve obje satış işletmesi hizmete girdi.
Yayınlanma :
15.07.2021 02:44
Güncelleme :
15.07.2021 02:44


Atatürk Bulvarı Afdora sitesi altında hizmete giren Marmosium mermer obje ve tasarım işletmesi dualarla açıldı. Modern tasarımı ile beğeni toplayan Marmosium mermer firmasının işletmesini Mehmet Doğan ve Ömer Faruk Dogan üstleniyor.
Kişiye özel tasarım yapılıyor
Açılışa Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcısı Murat Öner, İl Müftüsü Sinan Kazancı, iş adamı Adnan Demirel ve çok sayıda davetli katıldı.
Firma hakkında bilgiler veren işletmeci Mehmet Dogan : “Türk doğal taşına katkı sağlamak amacı ile firmamızı kurduk.15 ülkeye ihracat yapıyoruz. Dekoratif obje işini yaklaşık bir yıldır yapıyoruz. Mağazamızda kişiye özel mermer tasarımları da yapabiliyoruz.”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: