Malatya Battalgazi ilçesinde yaşanan bıçaklı kavga can aldı. Olay, Battalgazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sena Nur Doğan (19) ile I.D. ve B.E. isimli kadınlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Yaşanan arbede sırasında Sena Nur Doğan ve I.D. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Sena Nur Doğan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralı I.D.’nin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.
Olayın ardından B.E., suç aletiyle birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: