“Halkımız Anlatıyor, Başkanımız Sorunları Çözüyor”
28 Kasım Perşembe günü saat 14.30’da, Eşrefpaşa Mahallesi Muhtarlık Yanı'nda gerçekleşecek olan etkinlikte, mahalle sakinleri sorunlarını ve taleplerini doğrudan Başkan Burcu Köksal'a iletme fırsatı bulacak. “Halkımız Anlatıyor, Başkanımız Sorunları Çözüyor” sloganıyla yola çıkılan buluşmalarda, belediye ekibi de yer alarak vatandaşlarla birebir görüşme yapacak.
Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışı
Başkan Burcu Köksal, mahalle buluşmalarının temel amacını şu sözlerle ifade etti: “Sorunları yerinde dinliyor, çözüm üretiyoruz. Halkımızın sesi bizim en önemli rehberimiz. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla birebir temas kurarak eksiklikleri ve talepleri en kısa sürede gidermeyi hedefliyoruz.”
Etkinlikte, belediyenin sunduğu hizmetler ve gelecek projeler hakkında bilgi aktarılırken, vatandaşların öneri ve geri bildirimleri de kayıt altına alınacak. Şehirde yaşayan her bireyin daha kaliteli bir yaşam sürebilmesi için bu buluşmalardan çıkan sonuçlar, belediye çalışmalarına yön verecek.
Eşrefpaşa Mahallesi Sakinleri Heyecanla Bekliyor
Mahalle sakinleri, Başkan Burcu Köksal ile bir araya gelerek mahallelerindeki altyapı, sosyal donatı alanları ve diğer önemli konularda beklentilerini paylaşacak. Daha önce gerçekleşen mahalle buluşmalılarından memnun kalan vatandaşlar, bu etkinlikten de olumlu sonuçlar bekliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: